Flingor

Vi bygger inga
grötiga hemsidor.

Flingor är webbyrån som hjälper småföretag hitta sin plats på nätet. Medan du är bra på annat skapar vi en grym hemsida som faktiskt levererar resultat, och hjälper dig stå ut bland konkurrenterna.

Tjänsten

1. Research

Er hemsida ska vara unikt tilltalande för era kunder, och för att lyckas med det behöver vi lära oss om er verksamhet och målgruppen ni vill attrahera. Vi går igenom projektets omfattning och enas om vilka förväntningar vi har. Detta resulterar typiskt i ett kostnadsförslag för hemsidan och en sitemap som kommer att stå som grund för webbplatsens struktur och innehåll.

2. Design

Er hemsida kommer att designas i flera steg – från en grov layout till en karbonkopia av  slutresultatet. Innan varje steg avslutas avstämmer vi med varandra så att vi båda tror på de designval som gjorts. Genom att inkorporera era färger, typsnitt och bilder skapar vi en hemsida som era kunder starkt kan förknippa med ert varumärke.

3. Webbutveckling

Slutligen går vi från genomtänkt design till funktionell hemsida – en hemsida som ger er verksamhet en interaktiv och attraktiv plats att möta era kunder på. Lika stort fokus som vi lägger på det era kunder ser, lägger vi även på att ni själva ska kunna ta hand om er nya webbplats.

spöke

Vi tror inte på spöken

Hos oss behöver du aldrig oroa dig för att bli ghostad – vi värdesätter god kommunikation båda innan och efter avslutat projekt.

Vi använder cookies för att skapa en bättre webbupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du detta.